Advertentie
Over seks
Twee meisjes
Homo- en biseksualiteit heeft, net als heteroseksualiteit, een heleboel met seks te maken, maar seks tussen twee jongens of tussen twee meisjes gaat (natuurlijk) wel anders dan tussen een jongen en een meisje. Omdat de meerderheid van de bevolking hetero is, hoor je vrij weinig over seks met iemand van hetzelfde geslacht. Bovendien kan het zijn dat de gedachte seks te hebben met iemand van hetzelfde geslacht je niet helemaal ligt, of zelfs afstoot. Daarom hebben wij hieronder kort aangegeven hoe seks heel leuk kan zijn voor jou en je partner.

Hoe moet je vrijen?
Er zijn geen regels over hoe te vrijen. Behalve dan dat je alleen moet doen wat jullie allebei graag willen. Vrij alleen met iemand als je dat echt wilt, en doe tijdens het vrijen ook alleen dingen die je echt wilt. Laat je nooit overhalen om iets te doen wat je niet wilt, of waar je ook maar een klein beetje over twijfelt. Vrijen moet fijn zijn, zowel voor de ander als voor jou.

Wat als ik nog weinig tot geen ervaring heb?
Door te experimenteren leer je elkaar op seksueel gebied kennen. Vind het dus niet erg als sommige dingen onhandig gaan. Vertel het je vriend of vriendin ook gewoon als je weinig tot geen ervaring hebt en wil het niet gelijk 'perfect' doen. Doe ten allen tijde rustig aan. Probeer te genieten van de seks in plaats van alleen maar bezig te zijn met handelingen die je zou moeten doen. Bouw het zo rustig op. Geef het wel duidelijk aan als je iets niet wilt doen, of iets niet prettig vindt. Het is geen schande om zoiets gewoon te zeggen. Nee is nee. Houd ook meteen op als je partner aangeeft dat hij of zij iets niet prettig vindt.

Bij links staan links naar sites waar meer informatie te vinden is over seks en veilig vrijen tussen twee jongens of twee meisjes. Als je er eenmaal aan toe bent, weet je dan ook een beetje wat je kan doen, en hoe je het veilig kan doen. Dat maakt seks al een stuk leuker en vertrouwder.

Wil je meer informatie? Klik dan hier voor uitgebreidere info over seks.

VorigeIndexVolgende