Advertentie
Meetings

Wat zijn meetings nou? In het woordenboek staat: ontmoeting, bijeenkomst. Daar kunnen jullie natuurlijk absoluut niets mee beginnen, dus zullen we dit even uitleggen.

De meeting van ons forum, is een bijeenkomst van leden die de uitdaging aandurven om ook in reality holebi-vrienden te maken, die je al via het forum hebt leren kennen.

We ontmoeten elkaar (meestal) op de derde zaterdag van de maand, in Utrecht (aangezien dit centraal gelegen is). Op zo'n grote meeting (er zijn ook kleine meetings, die echter niet door het Meeting-Team worden georganiseerd, maar meestal door forum-leden zelf) is de regeling dat we op Utrecht Centraal bij elkaar komen, en dan samen naar het COC gebouw, of elders (bij goed weer, vaak het park) gaan.

Daar wordt eerst een introductie gehouden, zodat de nieuwe leden elkaar en ook de andere leden, kunnen leren kennen. Daarna ben je vrij om te gaan kletsen, of discussiëren. Zo'n middag gaat sneller voorbij dan dat je denkt, daarom gaan we tegen 18:00 u. samen iets tegen de honger doen. Meestal wordt er voor de McDonalds of de BurgerKing gekozen.

Kijk voor meer informatie en voor meetings op het forum: meeting-forum.