Advertentie
Nieuws
(30 juli 2007)-Zin in een weekje lekker helemaal weg van Nederland?
-Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud?
-Zin in een weekje echte zomer, vlakbij de warme Adriatische Zee?
-Dan is het Summercamp in Slovenie? deze zomer echt iets voor jou!!

Dit jaar organiseert Amnesty International Slovenie een internationaal hojo summercamp met deelnemers uit Polen, Roemenie, Slovenie en Nederland. Van 31 augustus tot 7 september.

Wat kun je verwachten?
Adembenemend bergachtig landschap, een Mediterraans klimaat, jongeren uit vier EU landen komen die bijeen komen voor een gezellige week waarin naast plezier en cultuur aandacht uitgaat naar:

- Activism;
- Gender;
- Tradition;
- Redifinition;
- Human Rights Action.
Door middel van workshops en uitstapjes.

De kosten?
Het project wordt gesubsidieerd door de EU, dus de kosten zijn minimaal. 30% van de reiskosten moet je zelf betalen. Op moment kost een ticket slechts E 80 en daar 30% van.... reken maar uit!!!!
We verblijven in een authentiek sloveense jeugdherberg met uitzicht op bergen en eeuwige sneeuw :-)

Klinkt goed he!
Heb je interesse om mee te gaan? Laat het dan zo spoedig mogelijk weten, want het aantal plaatsen is zeer beperkt!!!!
Heb je nog vragen, dan kun je altijd mailen met Stichting OUT!.
(30 maart 2007)Er wordt in de media veel gesproken over homoseksualiteit . van homohuwelijk tot intolerantie - maar waar je weinig over hoort zijn de verhalen van jonge jongens die te maken hebben met hun eigen coming-out. Daarom start de Universiteit Maastricht een belangrijk online onderzoek over coming-out waarin jongens zélf aan het woord komen.

Homo- en biseksuele jongens lijken hun coming-out steeds vroeger te hebben. De coming-out is een periode waarin veel gebeurt: het kan een moeilijke periode zijn maar ook een grote opluchting. De onderzoekers van de Universiteit Maastricht willen weten hoe jonge jongens de coming-out tegenwoordig ervaren. Aan wie vertel je het eerst dat je op jongens valt? Hoe reageert je omgeving hierop? Waar ontmoet je je eerste vriendje? En hoe denk je over seks? Dit zijn vragen die in het onderzoek aan bod komen. Met de resultaten van dit onderzoek kunnen in de toekomst jongeren die daar behoefte aan hebben beter worden ondersteund bij hun coming-out.

Deelnemers kunnen online en volledig anoniem meedoen. Ben je tussen de 16 tot 25 jaar en heb je minder dan een jaar geleden je coming-out gehad, dan kun je meedoen. Wil je meedoen of meer informatie over het onderzoek? Kijk dan op www.outcomes.nl.
(15 maart 2007)Iedere televisie omroep heeft tegenwoordig een eigen talentenjacht! De winnares van X-factor is bekend en binnenkort start ook Outway Studio's met haar eigen talentenjacht in Hojowood! Reeds lange tijd hebben wij dit nieuws geheim weten te houden, maar toch zijn de helft van de plaatsen van deze talentenjacht al bezet! De aanmeldmeter hier op de site neemt iedere dag verder toe. Binnenkort start Outway Studio's met een enorme promotie campagne door het hele land en naar grote verwachting zullen er zich rijen gaan vormen voor de inschrijving.

In 2007 zal Stichting Outway voor de vijfde keer een Hojokamp organiseren. Het Hojokamp is een week voor ongeveer 60 jongeren tot 25 jaar, waarbij ontspanning en plezier gecombineerd worden met workshops en groepsgesprekken over homo- en biseksualiteit. Het Hojokamp zal plaatsvinden van 13 t/m 17 augustus 2007 in Gemert (Noord-Brabant).

Dit jaar is gekozen voor het thema "Hojo-wood". De organisatie van het Hojokamp 2007 is dan ook in handen van het directieteam van Outway Studio's. Het team heeft aangegeven deze week voor zijn Nederlandse castingronde te willen gebruiken. Studiocomplex De Coxse Boerderij te Gemert zal daarom het decor dienen voor het Hojokamp en de gang van zaken binnen het prestigieuze Outway Studio's zal als een rode draad door de week lopen. Tijdens het Hojo-kamp wordt het directieteam ondersteund door een crew van ongeveer 20 enthousiaste medewerkers. De voorbereidingen voor de Nederlandse castingronde van Outway Studio's zijn ondertussen in volle gang, zo liet de directie van de filmstudio onlangs al weten.

Sinds 15 november is de inschrijving voor deelname aan het Hojokamp 2007 geopend. De eerste deelnemers aan de casting van Outway Studio's hebben zich ondertussen aangemeld en het directieteam verwacht dat het maximaal toelaatbare aantal van 60 deelnemers ook dit jaar weer zal worden gehaald.

Benieuwd geworden? Meer informatie over het Hojokamp is te vinden op de geheel vernieuwde site: Hojokamp.nl of mail Hojokamp. Op de site kun je ook het inschrijfformulier voor het Hojokamp 2007 vinden. Dus wil jij nu nog kans maken op een van die laatste plekken voor de casting in Hojowood? Schrijf je dan nu in! Dan ben je nog gegarandeerd van een plaats!
(26 februari 2006)In deze beschrijving kom je meer te weten over de beste reisbestemming speciaal voor jongeren t/m 25 jaar met homo- en biseksuele gevoelens.

Al enkele jaren organiseert Stichting Outway het enige Hojokamp in Nederland. Maar dit jaar wordt het wel heel bijzonder! Door een aantal bemanningsleden en reisleiders van Outway Airlines te benaderen zorgen we voor een onvergetelijke week met diverse bijzondere bestemmingen.

Tijdens deze week ontmoet je diverse andere hojo-reizigers die allemaal ongeveer hetzelfde mee maken. Dat schept meteen een band, je wordt geaccepteerd en je voelt je sneller op je gemak, zodat je lekker jezelf kan zijn.

Samen met de reisleiding en bemanning van Outway Airlines onderneem je diverse activiteiten. Het hojokamp staat garant voor een perfecte combinatie van sportieve, gezellige, creatieve activiteiten in combinatie met diverse workshops over onder andere homoseksualiteit, comming out, seksualiteit en jezelf.


Deze speciale bestemming is alleen beschikbaar van:
14 t/m 18 augustus 2006.


Er is maar een beperkt aantal plaatsen van 50 reizigers beschikbaar, dus zorg ervoor dat je inschrijving zeker binnen is voor 1 mei 2006!

En dan nu de spectaculaire aanbieding! Deze unieke midweek is al mee te maken voor een bedrag van 125 Euro!


Meer informatie over deze reis is te vinden op Hojokamp.nl of mail Hojokamp.(4 januari 2006)Villa Achterwerk zoekt jongens en meiden tussen de 9 en 14 jaar voor een nieuwe documentaireserie!

Villa Achterwerk (VPRO) wil graag een documentaire maken over jongens en meiden die al weten dat ze homo of lesbo zijn. Hoe zit dat nou precies? Hoe weet je het nou? Heb je het verteld aan je vrienden en aan de klas? Hoe vertel je dat? Is het moeilijk om te vertellen? En wat vinden ze ervan? enz enz enz Kortom een hele hoop vragen waar we antwoorden op zoeken!

Weet jij het al? Lijkt het je leuk om er iets over te vertellen? Of heb je vragen? Mail dan je verhaal of je vraag naar C. Hoogakker!

De bedoeling van de documentaire is dat wanneer je ergens eigenlijk niets van weet het misschien heel anders lijkt, maar als je de dingen gewoon laat zien en alles uitlegt (kortom: antwoord op al je vragen) dan is het helemaal niet meer anders, maar heel gewoon!!! Wil je zien hoe het er ongeveer uit komt te zien? Kijk dan op Vreemde eend!(12 juni 2005)Ta~boe?!-nieuws

Jongerengroep Ta~boe?! is de jongerengroep van COC Midden-Nederland. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand organiseert Ta~boe?! thema en bar avonden voor holebi.s in de leeftijd 16 tot 29 jaar oud. Op thema avonden wordt er een actueel thema besproken of deskundigen uitgenodigd. Om 20.00 uur gaan de deuren open en om 20.30 begint het thema. Kijk voor meer informatie op www.cocmiddennederland.nl.

Pitty naar college

Op 10 juni komen de auteurs van het boekje Pitty gaat naar college. Deze auteurs hebben een eigen lesbische versie geschreven over "Pitty". Pitty naar college is het vervolg op de oude Pittyboekjes van Enid Blyton, waarin Pitty avonturen beleefde met haar kostschoolvriendinnen. Pitty is inmiddels achttien en gaat studeren aan het meisjescollege St. Andrews, een broeinest vol spanning, avontuur, intriges, grappen, promiscuiteit en romantiek. Je zult uit die omschrijving al wel begrijpen dat Pitty naar college geen kinderboek is! Kijk op www.pitty.nl voor meer informatie. Entree is 2,50 euro.

Ta~boe?Start intro-groepen

In september 2005 starten we vanuit Ta~boe?! met gemengde introgroepen. Je komt vijf keer bij elkaar met een vaste groep om over je coming-out te praten tijdens de Ta~boe?! avonden op vrijdagavond met maximaal 10 jongeren. Een leuke manier om andere jongeren te leren kennen!! Geef je op via taboe mail. De reguliere Ta~boe?! avonden zijn vrijblijvend. Daarvoor hoef je, je niet op te geven. De introgroepen zijn van 19.15 tot 20.15 op de Ta~boe?! avonden.Het Ta~boe?! team staat klaar met een biertje!(2 mei 2005)

Hey mensen :)

Vanaf vrijdag 6 mei aanstaande, zal er iedere eerste vrijdagmiddag van de maand een jongerencafe, ExpresCjoC, zijn in het COC Zwolle.

Iedereen tot en met 19 jaar mag daar naar binnen (jullie EN je vrienden :)).

Een maandje terug was de grote opening (met allerlei discussies en gezellige muziek) en dat was erg leuk en heeft het ExpresCjoC aardig wat bekendheid gebracht. Maar belangrijker is natuurlijk dat jullie het ook weten en even gaan kijken als het kan natuurlijk :)

Waarschijnlijk gaan er sowieso een paar mensen van dit forum, dus alleen ben je dan niet :) Post anders hier even en kijk wie er gaan kijken.(klik voor een grotere versie)
Marc, 2 mei 2005